Бісквіт – класичний рецепт торта в духовці і 6 додаткових

Простий рецепт медового ласощі

У звичайному розумінні медовик – це безліч тонких коржів просочених кремом. Але не менш смачним це ласощі буде з приготованими бісквітними коржами.

Інгредієнти:

  • Цукор-пісок – 200 гр.;
  • Борошно – 375 гр.;
  • Яйця курячі – 5 шт.;
  • Мед – 6 ст. ложок;
  • Сода – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • Включити на розігрів духовку. Температура 180 гр.
  • В каструлю покласти соду і влити мед. Включити мінімальний режим на плиті.
  • Розмішуючи, дочекатися збільшення.
  • Всипати цукор.
  • Включити міксер. Збити.
  • Потемнілу медову масу перелити в миску до яєць. Збити.
  • Засипати борошно. Розмішати.
  • Налити в форму. Перемістити в духову шафу. Готовий бісквіт розрізати. Просочити будь-яким кремом.
  • Дивіться також:  13 рецептів тортів в домашніх умовах
    Прокрутка до верху