Простий рецепт медового ласощі
У звичайному розумінні медовик – це безліч тонких коржів просочених кремом. Але не менш смачним це ласощі буде з приготованими бісквітними коржами.

Інгредієнти:
- Цукор-пісок – 200 гр.;
- Борошно – 375 гр.;
- Яйця курячі – 5 шт.;
- Мед – 6 ст. ложок;
- Сода – 1 ч. ложка.
Приготування:
Включити на розігрів духовку. Температура 180 гр.
В каструлю покласти соду і влити мед. Включити мінімальний режим на плиті.
Розмішуючи, дочекатися збільшення.
Всипати цукор.
Включити міксер. Збити.
Потемнілу медову масу перелити в миску до яєць. Збити.
Засипати борошно. Розмішати.
Налити в форму. Перемістити в духову шафу. Готовий бісквіт розрізати. Просочити будь-яким кремом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8