Бісквіт – класичний рецепт торта в духовці і 6 додаткових

На сметані

Ніжний і щільний бісквіт, використовують для приготування кексів.

Інгредієнти:

  • Цукор-пісок – 300 гр.;
  • Борошно пшеничне – 220 гр.;
  • Сода – щіпка;
  • Сметана жирна – 125 мл;
  • Яйце куряче– 3 шт.;
  • Масло несолоне вершкове – 100 гр.

Приготування:

  • Потримати масло на столі дві години.
  • Перекласти в миску.
  • Засипати цукром.
  • Збити, скориставшись міксером.
  • Влити сметану. Перемішати.
  • Додати яйця. Збити.
  • Всипати борошно. Розмішати.
  • Влити в форму. Помістити в духовку. Температура 180 гр.
  • Через півгодини дістати.
  • Дивіться також:  Журавлина в цукрі – 7 рецептів в домашніх умовах
    Прокрутка до верху