Бісквіт – класичний рецепт торта в духовці і 6 додаткових

Варіанти крему для бісквітного торта

За допомогою кремової маси можна просочити і прикрасити будь-який торт.

Білковий крем

Інгредієнти:

  • Цукор-пісок – 100 гр.;
  • Сік від лимона – 1 ч. ложка;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Холодна вода – 30 мл

Приготування:

  • Зварити сироп, засипавши у воду цукор і проваріть 5 хвилин. Маса повинна стікати з ложки тонкою ниткою.
  • Яйця охолодити.
  • Білки збити. Повинні стати густими.
  • Влити сироп. Збивати п’ять хвилин.
  • Крем вершковий

    Інгредієнти:

    • Вершки жирні – 250 мл;
    • Ванілін;
    • Желатин швидкорозчинний – 1 ч. ложка;
    • Пудра цукрова – 4 ч. ложки.

    Приготування:

  • У воду насипати желатин. Дочекатися набухання.
  • Розігріти.
  • Охолодити.
  • Вершки збити. Ввести пудру.
  • Влити желатин. Збити.
  • Крем сметанний

    Інгредієнти:

    • Цукор-пісок – 75 гр.;
    • Сметана високої жирності – 250 мл;
    • Какао-порошок – 2 ч. ложки.

    Приготування:

  • Влити в ємність сметану.
  • Засипати цукор.
  • Включити міксер. Збити.
  • Всипати какао. Перемішати.
  • Крем масляний

    Інгредієнти:

    • Вершкове масло несолоне – 250 гр.;
    • Лимон – 1 шт.;
    • Згущене молоко – 125 мл

    Приготування:

  • Промити лимон. Зняти Цедру. Сік вичавити.
  • Масло розтопити, має стати майже рідким.
  • Помістити в чашу.
  • Включити міксер. Збити.
  • Ввести згущене молоко. Збивати.
  • Коли маса стане пишною, додати лимон. Розмішати.
  • Дивіться також:  Сир в мультиварці – 7 рецептів, як зробити домашній сир
    Прокрутка до верху