Варіанти крему для бісквітного торта
За допомогою кремової маси можна просочити і прикрасити будь-який торт.
Білковий крем

Інгредієнти:
- Цукор-пісок – 100 гр.;
- Сік від лимона – 1 ч. ложка;
- Яйця – 2 шт.;
- Холодна вода – 30 мл
Приготування:
Зварити сироп, засипавши у воду цукор і проваріть 5 хвилин. Маса повинна стікати з ложки тонкою ниткою.
Яйця охолодити.
Білки збити. Повинні стати густими.
Влити сироп. Збивати п’ять хвилин.
Крем вершковий

Інгредієнти:
- Вершки жирні – 250 мл;
- Ванілін;
- Желатин швидкорозчинний – 1 ч. ложка;
- Пудра цукрова – 4 ч. ложки.
Приготування:
У воду насипати желатин. Дочекатися набухання.
Розігріти.
Охолодити.
Вершки збити. Ввести пудру.
Влити желатин. Збити.
Крем сметанний

Інгредієнти:
- Цукор-пісок – 75 гр.;
- Сметана високої жирності – 250 мл;
- Какао-порошок – 2 ч. ложки.
Приготування:
Влити в ємність сметану.
Засипати цукор.
Включити міксер. Збити.
Всипати какао. Перемішати.
Крем масляний

Інгредієнти:
- Вершкове масло несолоне – 250 гр.;
- Лимон – 1 шт.;
- Згущене молоко – 125 мл
Приготування:
Промити лимон. Зняти Цедру. Сік вичавити.
Масло розтопити, має стати майже рідким.
Помістити в чашу.
Включити міксер. Збити.
Ввести згущене молоко. Збивати.
Коли маса стане пишною, додати лимон. Розмішати.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8