Як зробити з шоколадом

Склад рецепта:
• розпушувач – 6 м;
• борошно вищого сорту – 140 г;
• яйце куряче – 3 шт.;
• цукор ванільний – 2 г;
• молоко – 120 мл;
• щіпка солі;
• цукор коричневий – 170 г;
• какао – 30 г;
• шматок вершкового масла – 60 р.
Поетапне приготування:
1. Наливаємо в каструльку молоко, опускаємо в нього шматок масла і нагріваємо на газовій плиті. Вимикаємо її, коли масло розтопиться і розчиниться в молоці.
2. Виливаємо яйця в миску і перетворюємо їх в густу білу масу міксером.
3. Обробляємо борошно в ситі. Додаємо до неї какао порошок і перемішуємо. Насипаємо сіль і розпушувач.
4. Борошняну суміш пересипаємо до яєць і лопаткою акуратно змішуємо і виготовляємо напіврідке м’яке, пухке тісто.
5. Виливаємо туди молоко з маслом, добре все перемішуючи.
6. Круглу форму для запікання обробляємо рослинним маслом і поміщаємо в неї шоколадне тісто.
7. Бісквіт запікається в духовці близько 35 хвилин при температурі 180 градусів.