Рецепт приготування в духовці
Цей самий смачний хліб, приготовлений на житньому борошні, виходить ароматним і смачним.

Інгредієнти:
- Кмин – 3 ч. ложки;
- Пшеничне борошно – 350 гр.;
- Коріандр – 3 ч. ложки;
- Житнє борошно – 250 гр.;
- Сіль – 2 ч. ложки;
- Тепла Вода – 350 мл;
- Цукор – 3 ч. ложки;
- Дріжджі – 1 ст. ложка;
- Солод – 5 ч. ложок.
Приготування:
Налити в піалу шість столових ложок гарячої води. Всипати дріжджі. Додати цукор. Розмішати.
Через вісім хвилин засипати борошно. Додати солод. Влити воду.
Замішувати чверть години.
Насипати коріандр, сіль, кмин.
Замісити ще раз тісто.
Посипати злегка борошном. Вкрити пакетом. Прибрати в тепло.
Через дві години сформувати хліб.
Помістити на деко. Залишити на півгодини.
Переставити в духовку.
Виставити жар на 200 гр. Готувати чверть години. Переключити на 180 гр. Витримати півгодини.