З додаванням ковбаси
Для тих, хто любить обід ситніше, можна приготувати борщ з ковбасою.
Що знадобиться:
- буряк – 2 шт.;
- картопля – 5 шт.;
- ковбаса варена будь – 250 г;
- яйця курячі – 4 шт.;
- огірок – 5 шт.;
- яблучний оцет – 1 ч. ложка;
- сіль.
Буряк миється, очищається і натирається на крупній тертці, після чого викладається у велику каструлю і заливають 1,5 – 2 літрами води. Суміш доводиться до кипіння, додається сіль і оцет.
Остуджуємо бульйон в каструлю. Буряк звідти не виймається. Зварені круто яйця ріжуться дрібними кубиками. Потім нарізати картоплю і перемішується з яйцями. Пізніше до них додаються нарізані огірки, ковбаса, подрібнена зелень. Усе ретельно і акуратно перемішується і ставиться на деякий час в холодильник. Перед подачею до столу суміш ділиться на порції і заливають буряковим відваром.