Борщ холодний – 6 класичних рецептів

З додаванням ковбаси

Для тих, хто любить обід ситніше, можна приготувати борщ з ковбасою.

Що знадобиться:

  • буряк – 2 шт.;
  • картопля – 5 шт.;
  • ковбаса варена будь – 250 г;
  • яйця курячі – 4 шт.;
  • огірок – 5 шт.;
  • яблучний оцет – 1 ч. ложка;
  • сіль.

Буряк миється, очищається і натирається на крупній тертці, після чого викладається у велику каструлю і заливають 1,5 – 2 літрами води. Суміш доводиться до кипіння, додається сіль і оцет.

Остуджуємо бульйон в каструлю. Буряк звідти не виймається. Зварені круто яйця ріжуться дрібними кубиками. Потім нарізати картоплю і перемішується з яйцями. Пізніше до них додаються нарізані огірки, ковбаса, подрібнена зелень. Усе ретельно і акуратно перемішується і ставиться на деякий час в холодильник. Перед подачею до столу суміш ділиться на порції і заливають буряковим відваром.

Дивіться також:  Грудинка, запечена в духовці – Рецепт з фото
Прокрутка до верху