Борщ холодний – 6 класичних рецептів

Холодний борщ з яловичиною

Любите добре і ситно поїсти? Тоді спробуйте рецепт холодного і борщів зелених з додаванням яловичини.

Що знадобиться:

  • буряк – 3 шт.;
  • яловичина – 200 г;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • огірок – 1 шт.;
  • картопля – 2 шт.;
  • лимонний сік – 2 ч. ложки;
  • зелень;
  • сметана;
  • сіль.

Відварна яловичина нарізається на кілька маленьких шматочків. Картоплю і буряк варяться разом з шкіркою, після чого їм треба дати охолонути і почистити.

Буряк нарізають дрібними шматочками або натирається на крупній тертці, залити в каструлі холодною водою і доводять до кипіння. Потім туди додається лимонний сік, Відварені яйця, картоплю і огірок ріжуться дрібними кубиками. Також шинкуется цибулю і змішується з сіллю. Нарізані овочі та яйця засипаються в суп. Зверху він дрібно посипається зеленню. При подачі можна додати сметану.

Дивіться також:  Кабачкова ікра на зиму пальчики оближеш – 10 рецептів
Прокрутка до верху