Холодний борщ з яловичиною
Любите добре і ситно поїсти? Тоді спробуйте рецепт холодного і борщів зелених з додаванням яловичини.
Що знадобиться:
- буряк – 3 шт.;
- яловичина – 200 г;
- яйця курячі – 3 шт.;
- огірок – 1 шт.;
- картопля – 2 шт.;
- лимонний сік – 2 ч. ложки;
- зелень;
- сметана;
- сіль.
Відварна яловичина нарізається на кілька маленьких шматочків. Картоплю і буряк варяться разом з шкіркою, після чого їм треба дати охолонути і почистити.
Буряк нарізають дрібними шматочками або натирається на крупній тертці, залити в каструлі холодною водою і доводять до кипіння. Потім туди додається лимонний сік, Відварені яйця, картоплю і огірок ріжуться дрібними кубиками. Також шинкуется цибулю і змішується з сіллю. Нарізані овочі та яйця засипаються в суп. Зверху він дрібно посипається зеленню. При подачі можна додати сметану.