З додаванням квасолі
Квасоля відмінно заміняє в обговорюваному супі картоплю.
Крім 1 ст. цього консервованого червоного продукту, береться: 2 буряків, сіль, морква, 3 великі ложки томатної пасти, цибулина, велика жменю рубаної капусти, по 1 великій ложці столового оцту і цукру, 1,5 л. води.
Приготувати борщ за таким рецептом в мультиварці вдасться дуже швидко.
- Всі овочі, крім буряків, миються, чистяться і укладаються в ємність печі.
- Зверху висипається консервована квасоля разом з рідиною з банки.
- Додається томат-паста, цукор, сіль і оцет.
- Очищена буряк ріжуть на кілька частин і вкладається в спеціальну підставку — контейнер для готування на пару.
- У програмі «Гасіння» вариться страва 45 хвилин.
- Далі буряки треться на тертці, відправляється в борщ, і ще 15 хвилин витримується на підігріві.
Такий варіант борщу смачно подавати навіть в холодному вигляді.