Борщ в мультиварці – 7 рецептів приготування

З додаванням квасолі

Квасоля відмінно заміняє в обговорюваному супі картоплю.

Крім 1 ст. цього консервованого червоного продукту, береться: 2 буряків, сіль, морква, 3 великі ложки томатної пасти, цибулина, велика жменю рубаної капусти, по 1 великій ложці столового оцту і цукру, 1,5 л. води.

Приготувати борщ за таким рецептом в мультиварці вдасться дуже швидко.

  • Всі овочі, крім буряків, миються, чистяться і укладаються в ємність печі.
  • Зверху висипається консервована квасоля разом з рідиною з банки.
  • Додається томат-паста, цукор, сіль і оцет.
  • Очищена буряк ріжуть на кілька частин і вкладається в спеціальну підставку — контейнер для готування на пару.
  • У програмі «Гасіння» вариться страва 45 хвилин.
  • Далі буряки треться на тертці, відправляється в борщ, і ще 15 хвилин витримується на підігріві.

Такий варіант борщу смачно подавати навіть в холодному вигляді.

Дивіться також:  Дієтичний суп — 14 рецептів приготування
Прокрутка до верху