Перша страва в мультиварці
Багато хто вважає, що в мультиварці виходить не такий корисний і смачний борщ, як приготовлений на плиті. Спростувати це оману допоможе наступний рецепт, для виконання якого потрібні:
- 150 г свинини;
- 3 л води;
- 0,5 кг картоплі;
- 0,7 кг капусти;
- невеликий буряк;
- 1 морквина;
- цибулина;
- 50 г томатної пасти;
- рослинна олія для смаження;
- зелень, сіль і спеції.
Покрокове керівництво:
- У каструлі готується бульйон.
- Окремо відварюється буряк.
- В чаші на програмі «Смаження» 5-7 хвилин пассеруется терта морква і цибульні кубики.
- Після в ємність закидаються картопляні скибочки і капустяна стружка, після чого овочі заливаються бульйоном.
- Вариться страва на програмі «Суп» з таймером в 30 хвилин.
- Після звукового сигналу в чашу відправляється терта буряк, порізане шматочками м’ясо з бульйону і томатна паста.
- Страва солиться, приправляється, посипається рубаною зеленню і настоюється на підігріві чверть години.
На замітку. Калорійність борщу зі свининою на 100 г продукту становить у середньому 40-50 ккал, все залежить від супутніх інгредієнтів.