Борщ зі свининою – 6 смачних покрокових рецептів

Перша страва в мультиварці

Багато хто вважає, що в мультиварці виходить не такий корисний і смачний борщ, як приготовлений на плиті. Спростувати це оману допоможе наступний рецепт, для виконання якого потрібні:

  • 150 г свинини;
  • 3 л води;
  • 0,5 кг картоплі;
  • 0,7 кг капусти;
  • невеликий буряк;
  • 1 морквина;
  • цибулина;
  • 50 г томатної пасти;
  • рослинна олія для смаження;
  • зелень, сіль і спеції.


Покрокове керівництво:

  • У каструлі готується бульйон.
  • Окремо відварюється буряк.
  • В чаші на програмі «Смаження» 5-7 хвилин пассеруется терта морква і цибульні кубики.
  • Після в ємність закидаються картопляні скибочки і капустяна стружка, після чого овочі заливаються бульйоном.
  • Вариться страва на програмі «Суп» з таймером в 30 хвилин.
  • Після звукового сигналу в чашу відправляється терта буряк, порізане шматочками м’ясо з бульйону і томатна паста.
  • Страва солиться, приправляється, посипається рубаною зеленню і настоюється на підігріві чверть години.

На замітку. Калорійність борщу зі свининою на 100 г продукту становить у середньому 40-50 ккал, все залежить від супутніх інгредієнтів.

Дивіться також:  Скумбрія, запечена з цибулею та морквою