Булочки з корицею – 5 солодких рецептів + Синнабон!

Покриті глазур’ю

Глазуровані булочки завжди на порядок солодше звичайних. Пропонуємо рецепт з розряду «на швидку руку».

  • пачка листкового дріжджового тіста — 450 гр;
  • олія слив. — 70 гр;
  • коричний цукор — 70 гр.

Для глазурі:

  • молоко — 50 мл;
  • цукор — 2 стіл. л.;
  • ваніль — 40 гр;
  • плитка смачного темного шоколаду без добавок;
  • слив. олія — 1 столова ложка.

Тісто для булочок, якщо воно з морозилки, трохи розморозити. Нарізати на смужки в 2-3 см завтовшки. Змастити частиною розтопленого шматочки масла і присипати корицевий цукром. Згорнути рулетами і розкласти на деко. Випекти при 230 градусах протягом 20-ти хвилин.

Поставити молоко в тій же каструльці, де залишилася частина топленого масла, на тихий вогонь, додати в нього цукор, розмішати. Далі додати масло, ваніль і шоколад, поламаний кубиком. Розмішуючи, приготувати однорідну масу. Готові булочки верхівкою вмочати в глазур і викладати на плоске блюдо. Варто відзначити, що глазур застигає досить швидко.

Дивіться також:  Як приготувати безе – 8 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху