Булочки з листкового тіста – 14 рецептів приготування

Ласощі з шоколадною начинкою

Немає проблеми придбати готову слойку, але цікавіше зробити її самостійно.

Список продуктів для десерту:

  • 200 мл молока;
  • 100 г розмороженого маргарину;
  • 400 г борошна;
  • пакетик дріжджів;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. рафінованої рослинної олії;
  • 40 г тростинного цукру;
  • 5 г солі;
  • розтоплений шоколад 72% (начинка).

Починаємо готувати:

  • Спочатку слід злегка підігріти молоко, засипати цукор і дріжджі. Почекати 15 хвилин, щоб вони почали працювати. Після цього додати яйце, рослинне масло і щіпку солі.
  • Всипати борошно і замісити складу. Отримане тісто укутати і поставити на холод.
  • Остигнула основу розкачати, загорнути в неї весь шматок масла і знову розкачати. Нарізати отриманий пласт на прямокутники.
  • На один край викласти шоколадну начинку, накрити іншим.
  • Випікати 20 хвилин в духовій шафі, температура – 200ºС.
Дивіться також:  Шоколадний чізкейк – 7 рецептів
Прокрутка до верху