Ласощі з шоколадною начинкою
Немає проблеми придбати готову слойку, але цікавіше зробити її самостійно.
Список продуктів для десерту:
- 200 мл молока;
- 100 г розмороженого маргарину;
- 400 г борошна;
- пакетик дріжджів;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. рафінованої рослинної олії;
- 40 г тростинного цукру;
- 5 г солі;
- розтоплений шоколад 72% (начинка).
Починаємо готувати:
- Спочатку слід злегка підігріти молоко, засипати цукор і дріжджі. Почекати 15 хвилин, щоб вони почали працювати. Після цього додати яйце, рослинне масло і щіпку солі.
- Всипати борошно і замісити складу. Отримане тісто укутати і поставити на холод.
- Остигнула основу розкачати, загорнути в неї весь шматок масла і знову розкачати. Нарізати отриманий пласт на прямокутники.
- На один край викласти шоколадну начинку, накрити іншим.
- Випікати 20 хвилин в духовій шафі, температура – 200ºС.