Булочки з листкового тіста – 14 рецептів приготування

Рецепт приготування з грибами

Соковиті слойки з грибами можна подавати як повноцінне друге блюдо.

Необхідні інгредієнти:

  • тісто – 1 пачка;
  • гриби – 500 г;
  • сіль, перець – по щіпці.

План дій наступний:

  • Обсмажити гриби, посолити, поперчити і охолодити.
  • Тісто ділимо на порції, кожну з яких розкачуємо на квадрати. По центру заготовок викладаємо гриби і запечатуємо начинку вільними краями.
  • Випікаємо в духовці при 200 º с до рум’яності (близько чверті години).

Простий варіант випічки з шинкою і сиром

Корисно завжди мати вдома заморожене тісто. Такий запас виручить і дослідну господарку, і початківця кулінара.

Всього вам знадобиться:

  • 1 упаковка листкового прісного тіста, попередньо розмороженого (450 г);
  • сир «Гауда» – 150 г;
  • шинка – 150 г;
  • 1 велике яйце або 2 маленьких.

З такого набору вийде 8 виробів. Приступаємо:

  • Сир і шинку наріжте пластинами як можна тонше.
  • Пласти тіста злегка розкачайте і поріжте на смужки: одна смужка — одна булочка.
  • Викладіть шинку і сир на заготовки. Важливо залишити вільним 1 см по краях і «хвостик» близько 5 см, щоб надійно загорнути начинку.
  • Загортаємо отримані заготовки в трубочку (рулет) і викладаємо на деко. Змащуємо майбутні слойки збитим яйцем.
  • Випікаємо при 200 градусах 20 хвилин.

Перед вами постали більше 10 рецептів різної «листковій» випічки. Солодкої і м’ясної, простий і цілком гідною святкового столу. Вибирайте варіанти на будь-який випадок і будьте завжди на висоті у своїх кулінарних експериментів!

Дивіться також:  Торт «Москва» – 4 рецепта приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху