Булочки з цукром – 7 рецептів, як спекти смачні домашні булочки

Булочки «Равлики» з глазур’ю і корицею

Цей десерт готується з листкового тіста, а поєднання ванільною глазурі і кориці надають йому неповторний смак і приємний аромат. До того ж, свіжу випічку з незвичайною назвою, вдасться отримати буквально за 30 хвилин.

Використовувані продукти:

  • тісто листкове (на 10 булочок) – 400 грам;
  • цукор-пісок – 240 грам;
  • масло вершкове – 50 грам;
  • кориця – 20 грам;
  • ванілін – 4 грами;
  • молоко – 25 мл

Готуємо:

  • Тісто можна купити готовий або приготувати самостійно. Його потрібно тонко розкачати і посипати борошном.
  • Масло розтопити, розподілити по поверхні тесту, після чого посипати корицею і цукром.
  • Згорнути корж в трубочку і дати постояти 15 хвилин в холодильнику. Якщо час на приготування обмежена, можна випікати булочки відразу.
  • Рулет з тіста розділити на 10 частин, розкласти на деко з пергаментом, поставити в духовку з температурою 210 градусів і пекти 20 хвилин.
  • Тепер необхідно зробити глазур. Для цього молоко з’єднати з цукром і ваніліном, а потім збити з допомогою міксера.
  • Готові вироби трохи остудити, перекласти в тарілку і полити глазур’ю.

Солодкі, домашні булочки «Равлики» відмінно підійдуть для сімейного чаювання в будні і гідно прикрасять обідній стіл у святкові дні. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Шарлотка на кефірі – 7 рецептів