З баклажанами
У сезон овочів є можливість змінити класичний рецепт. Дуже незвичайним, смачним і пряним чахохбілі виходить з додаванням баклажанів. За основу можна взяти базовий рецепт, і доповнити його «синенькими».
Робиться все просто:
- Курка обсмажується.
- Баклажани нарізати кубиками.
- Овочі тушатся з помідорами.
- Курка, овочі і баклажани тушкують все разом.
- За 5-7 хвилин до готовності додаємо зелень і спеції.
Пам’ятаєте! З молоденьких баклажанів шкірку зрізати не потрібно, а ось осінні овочі більш пізнього врожаю можуть гірчити. Цього можна уникнути, якщо заздалегідь вимочити овочі в підсоленій воді або акуратно зняти шкірку овочечисткою.