Чахохбілі з курки по-грузинськи – 9 рецептів

З баклажанами

У сезон овочів є можливість змінити класичний рецепт. Дуже незвичайним, смачним і пряним чахохбілі виходить з додаванням баклажанів. За основу можна взяти базовий рецепт, і доповнити його «синенькими».


Робиться все просто:

  • Курка обсмажується.
  • Баклажани нарізати кубиками.
  • Овочі тушатся з помідорами.
  • Курка, овочі і баклажани тушкують все разом.
  • За 5-7 хвилин до готовності додаємо зелень і спеції.

Пам’ятаєте! З молоденьких баклажанів шкірку зрізати не потрібно, а ось осінні овочі більш пізнього врожаю можуть гірчити. Цього можна уникнути, якщо заздалегідь вимочити овочі в підсоленій воді або акуратно зняти шкірку овочечисткою.

Дивіться також:  Паста карбонара – 4 рецепти з беконом і вершками
Прокрутка до верху