З вершковим маслом
Хліб з вершковим маслом ситний, хрусткий. Його можна приготувати з білого хліба, але краще використовувати багет.
Інгредієнти:
- багет — 1 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- сіль – 1 ч. л.;
- чорний перець – щіпка;
- вершкове масло – 6 ст. л.
Приготування:
- Вершкове масло, перець, сіль, часник змішати.
- Багет розрізати вздовж на 2 половини. Кожну з них промазати соусом.
- Загорнути обидві половини у фольгу і залишити в духовці, розігрітій до 180 градусів на 15 хвилин.
За цей час багет просочиться вершково-часниковим ароматом. Його можна подавати до столу в будь-якому вигляді.
Всі варіанти часникового хліба відрізняються відмінними смаковими якостями. Який спосіб приготування вибрати, кожен вирішує сам.