Часниковий хліб – 6 рецептів, як приготувати в духовці, в хлібопічці і на сковороді

З вершковим маслом

Хліб з вершковим маслом ситний, хрусткий. Його можна приготувати з білого хліба, але краще використовувати багет.

Інгредієнти:

  • багет — 1 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • чорний перець – щіпка;
  • вершкове масло – 6 ст. л.

Приготування:

  • Вершкове масло, перець, сіль, часник змішати.
  • Багет розрізати вздовж на 2 половини. Кожну з них промазати соусом.
  • Загорнути обидві половини у фольгу і залишити в духовці, розігрітій до 180 градусів на 15 хвилин.

За цей час багет просочиться вершково-часниковим ароматом. Його можна подавати до столу в будь-якому вигляді.

Всі варіанти часникового хліба відрізняються відмінними смаковими якостями. Який спосіб приготування вибрати, кожен вирішує сам.

Дивіться також:  Бісквіт на сметані – 9 рецептів
Прокрутка до верху