Червона риба – 15 рецептів приготування

Закусочні тарталетки


Тарталетки з червоною рибою – святкова закуска, яка припаде до смаку всім гостям.

Інгредієнти:

• вершковий сир – 220 г;
• чорний перець;
• червоний цибуля – 1 головка;
• сіль;
• петрушка – 4 гілочки;
• тарталетки – 8 шт.;
• філе червоної слабосоленої риби – 120 р.

Приготування:

1. Розім’яти сир за допомогою виделки. Порубати цибулю. Петрушку дрібно нашаткувати. Змішати підготовлені продукти. Посипати сіллю і перцем. Перемішати.
2. Нарізати тонкими пластинками філе.
3. Сирну суміш викласти в тарталетки. Рибу згорнути у вигляді трояндочок і помістити на тарталетки.

Дивіться також:  Морквяні оладки – 8 рецептів приготування