Чізкейк Енді Шеф – класичний рецепт і варіації

Ніжний десерт фісташковий

Інгредієнти:

  • вершковий сир — 250 г;
  • вершки 33 -35% — 100 мл;
  • цукор -100 г;
  • яйця — 2 штуки;
  • фісташкова паста — 1 чайна ложка;
  • пісочне тісто.

Приготування:

  • Розкачуємо тісто, приблизно товщиною 3-5 мм і перекладаємо на форму. Розкачуємо тісто для бортів по височині форми. Випікаємо основу в розігрітій до 180° духовці 10 – 15 хвилин до готовності.
  • В вершковий сир вливаємо жирні вершки і перемішуємо вручну. У цю масу закладаємо фісташкову пасту, перемішуємо. Додаємо по черзі яйця і цукор.
  • У готову пісочну основу вливаємо вершкову масу. На деко наливаємо воду, зверху ставимо решітку, куди поміщаємо майбутній чізкейк. Відправляємо в духовку на 30 -40 хвилин при 160 -170°.
  • Випічці треба дати охолонути. Далі десерт відправляємо в холодильник на ніч.
  • Дістаємо чізкейк з форми і прикрашаємо за бажанням.
  • Дивіться також:  Як приготувати желе – 12 рецептів смачного домашнього желе
    Прокрутка до верху