Розкачуємо тісто, приблизно товщиною 3-5 мм і перекладаємо на форму. Розкачуємо тісто для бортів по височині форми. Випікаємо основу в розігрітій до 180° духовці 10 – 15 хвилин до готовності.
В вершковий сир вливаємо жирні вершки і перемішуємо вручну. У цю масу закладаємо фісташкову пасту, перемішуємо. Додаємо по черзі яйця і цукор.
У готову пісочну основу вливаємо вершкову масу. На деко наливаємо воду, зверху ставимо решітку, куди поміщаємо майбутній чізкейк. Відправляємо в духовку на 30 -40 хвилин при 160 -170°.
Випічці треба дати охолонути. Далі десерт відправляємо в холодильник на ніч.
Дістаємо чізкейк з форми і прикрашаємо за бажанням.