Чізкейк Енді Шеф – класичний рецепт і варіації

Легкий чізкейк енді шеф з манго

Нам знадобиться:

  • печиво — 200 г;
  • масло — 100 г;
  • жирних вершків — 300 мл;
  • сирного сиру — 0,3 кг;
  • желатину — 15 г;
  • цукрової пудри — 100 г;
  • сік лимона — 1 чайна ложка;
  • манго — 1 штука.

Приготування:

  • Готуємо корж: печиво подрібнюємо і топимо масло. Змішуємо разом два інгредієнта і викладаємо у форми для чізкейку. Утрамбовуємо і ставимо в холодильник на 2 години.
  • Готуємо основу: вершки збиваємо холодними з цукровою пудрою. Далі збиваємо вершковий сир і вливаємо розтоплений желатин (6 г). Викладаємо в основу крем. Відправляємо в холод для застигання.
  • Готуємо фруктовий шар: подрібнюємо блендером манго і змішуємо з желатином. Викладаємо манговий шар на чізкейк і відправляємо застигати в холодильник, бажано на ніч.
  • Чізкейк з манго можна діставати з форми і подавати з будь-якими ягодами, як прикраса.
  • Дивіться також:  Торт з кіндерів – 7 рецептів приготування своїми руками
    Прокрутка до верху