Холодний десерт з брауні і орео
Інгредієнти:
Для брауні:
- темний шоколад — 175 г;
- масло вершкове — 115 г;
- коричневий цукор — 175 г;
- яйця -3 штуки;
- какао порошок — 40 г;
- борошно — 80 р.
Для начинки:
- листовий желатин — 12 г (або желатин);
- жирні вершки — 150 г;
- цукор — 115 г;
- вершковий сир — 0,65 кг;
- арахісова паста — 250 г (або шоколадна).
Приготування:
Випікаємо в духовці на 180° С приблизно 20 -30 хвилин до готовності.
На плиті доводимо до кипіння суміш вершків і цукру. В окремій ємності змішати вершковий сир і арахісову пасту. Можна додати жовтий барвник, але це за бажанням.
Лист желатину, або набряклий желатин закидаємо в гарячі вершки, добре розмішуємо. Вливаємо суміш вершків в вершкову масу, акуратно, щоб сир не згорнувся від температури. Доводимо до однорідності, за бажанням можна кинути горіхи або шматочки печива «Орео».