Чізкейк Енді Шеф – класичний рецепт і варіації

Червоний оксамит — чізкейк енді шеф

Інгредієнти:

  • темне пісочне печиво — 200 г;
  • вершкове масло — 70 г;
  • листовий желатин — 12 г;
  • молоко — 180 мл;
  • цукор — 60 г;
  • щільний вершковий сир — 0,85 кг;
  • сметана — 100 г;
  • какао — 40 г;
  • ванільний екстракт — 1 столова ложка.

Приготування:

  • Готуємо пісочну основу з подрібненого печива і розтопленого масла. Тісто викладаємо на дні форми і гарненько утрамбовуємо ложкою або склянкою. Відправляємо охолоджуватися на 1 годину.
  • Заливаємо желатин холодною водою. Далі збиваємо сир викладаємо сметану, можна обійтися без неї. Знову збиваємо і додаємо какао порошок, перемішуємо. Додаємо ванільний екстракт.
  • На плиті доводимо до кипіння молоко і цукор. Знявши з вогню вводимо желатин, температура молока в цей момент повинна бути не вище 80°.
  • Вводимо молочну рідину тонким струменем в начинку, постійно збиваючи суміш. Додаємо червоний барвник потрібного кольору. Викладаємо начинку на основу, порційно. Спочатку одну частину виклали, потім розрівняли все інше.
  • Прикрасити можна половинками печива, яке використовували, просто розламайте або розріжте його і занурте в не застиглою начинці. Надсилайте чізкейк енді шеф охолоджуватися, як мінімум на 3 години.
  • Дивіться також:  Рогалики з сиру – 7 рецептів дуже смачної випічки
    Прокрутка до верху