Чізкейк Нью-Йорк класичний рецепт приготування вдома

Готуємо чізкейк Нью-Йорк в мультиварці

Обговорюваний десерт вдасться легко приготувати навіть за допомогою мультиварки. Він вийде не менш м’яким, ніжним і смачним. Для такого рецепта знадобиться: 230 г бісквітного печива і таку ж кількість цукру, 700 г вершкового сиру, 180 мл вершків, призначених для збивання, 3 великих яйця, півпачки вершкового масла, по 2 ст. л. лимонного соку і цедри апельсина, 1 ч. л. лимонної цедри.

  • Крихти печива розтираються з рідким маслом в однорідну масу. Отримана суміш розподіляється за чашу мультиварки – формується основа майбутнього частування. Далі заготівля забирається в холодильник на півгодини.
  • Сир з фруктовою цедрою (двома видами) цукром збивається до однорідності.
  • Не припиняючи процес, в суміш вводиться лимонний сік і вершки.
  • На основу з крихти виливається вийшов крем.
  • Готується солодкість 75 хвилин в режимі «Мультиповар».
  • Можна замінити зазначений режим «Випічка».

    Дивіться також:  Глазур для пончиків – 6 рецептів як зробити глазур
    Прокрутка до верху