Рецепт від Юлії Висоцької
Цей чізкейк готується зі свіжими ягодами. При їх відсутності можна вибрати заморожені інгредієнти. Крім ягід (полуниці і чорниці), потрібно підготувати: 450 г м’якого сиру, 160 г печива, півпачки топленого вершкового масла, 65-70 г жирної сметани, 1 стручок ванілі, 3 яйця, 180 мл вершків для збивання, 130 г цукру.

Тісто, приготоване з крихти печива і масла, викладається у форму з високими бортиками і розрівнюється. Протягом 15 хвилин основа випікається в добре розігрітій духовій шафі.
Для крему змішується ваніль, сирна маса і сметана. Коли маса стане однорідною, в неї по одному вводяться яйця.
Вершки з цукровим піском збиваються окремо в пишну масу.
Дві частини крему обережно з’єднуються.
Отримана суміш викладається на основу.
Форму з чізкейк ставиться на водяну баню (в скляну ємність з водою).
При 150 градусах частування випікається 85 хвилин у духовці.
Ще гаряча випічка прикрашається ягодами.
Можна зробити на чізкейк апетитну карамельну скоринку, посипати його цукровою пудрою і обробивши газовим пальником.