Італійський овочевий суп «Мінестроне»
У італійців це блюдо — візитна картка. Цей суп готують з великої кількості овочів і виходить він незмінно кольоровим і красивим.
Інгредієнти:
- спаржа — 4 стебла;
- брокколі — 110 г;
- бульйон овочевий — 1900 мл;
- сочевиця — 4 ст. ложки відвареного;
- петрушка — 4 гілки;
- оливкова олія — 1 ст. ложка;
- картопля — 2 шт.;
- червона квасоля — 4 ст. ложки відвареного;
- перець;
- морква — 1 шт.;
- сіль;
- шпинат — 45 г свіжого;
- селера — 2 стебла;
- цукіні — 1 шт.
Приготування:
- Очистити овочі і нарізати шматками, повинні вийти середнього розміру. Помістити в сковороду, залити олією і обсмажити.
- Бульйон закип’ятити і помістити в нього засмажку. Проварити все разом вісім хвилин.
- Закинути квасоля і додати сочевицю.
- Броколі розібрати і теж помістити суцвіття в бульйон.
- Спаржу порізати. Подрібнити цукіні. Порубати шпинат. Додати в бульйон і варити чверть години. Присипати сіллю і поперчити.
- Третю частину юшки помістити в блендер і перемолоти. Отримане пюре відправити в суп і все проварити ще три хвилини. Посипати петрушкою.