Дієтичний суп — 14 рецептів приготування

Італійський овочевий суп «Мінестроне»

У італійців це блюдо — візитна картка. Цей суп готують з великої кількості овочів і виходить він незмінно кольоровим і красивим.

Інгредієнти:

  • спаржа — 4 стебла;
  • брокколі — 110 г;
  • бульйон овочевий — 1900 мл;
  • сочевиця — 4 ст. ложки відвареного;
  • петрушка — 4 гілки;
  • оливкова олія — 1 ст. ложка;
  • картопля — 2 шт.;
  • червона квасоля — 4 ст. ложки відвареного;
  • перець;
  • морква — 1 шт.;
  • сіль;
  • шпинат — 45 г свіжого;
  • селера — 2 стебла;
  • цукіні — 1 шт.

Приготування:

  • Очистити овочі і нарізати шматками, повинні вийти середнього розміру. Помістити в сковороду, залити олією і обсмажити.
  • Бульйон закип’ятити і помістити в нього засмажку. Проварити все разом вісім хвилин.
  • Закинути квасоля і додати сочевицю.
  • Броколі розібрати і теж помістити суцвіття в бульйон.
  • Спаржу порізати. Подрібнити цукіні. Порубати шпинат. Додати в бульйон і варити чверть години. Присипати сіллю і поперчити.
  • Третю частину юшки помістити в блендер і перемолоти. Отримане пюре відправити в суп і все проварити ще три хвилини. Посипати петрушкою.
Дивіться також:  Перловка в мультиварці, рецепт з фото