Начинка як основна складова
Як було описано раніше – коржі для майбутнього шедевра робляться максимально товсті. Справа в тому, що саме такі бісквіти будуть набагато смачніше. Для того щоб коржі були просякнуті їх розрізають навпіл і попередньо просочують сиропом.
Якщо ви вирішили зробити двох’ярусний торт своїми руками, то потрібно пам’ятати про те, що в процесі складання розрізані бісквіти повинні бути зібрані спочатку за їх основним первісним частинах.
Що ж саме стосується начинки, то для дорослого торта часто використовуються горіхи і сухофрукти, а в разі роботи з дитячим тортом краще використовувати фрукти або ж джеми. Для того щоб десерт не вийшов у кінцевому підсумку надмірно нудотним можна не використовувати крем для прошарку бісквітів.
Тобто виконати двох’ярусний торт в домашніх умовах зовсім не складно, потрібно просто докласти трохи сил, долучити фантазію і, звичайно ж, зробити все з любов’ю. Саме тоді все вийде якнайкраще.