Двох’ярусний торт: як спекти, зібрати і прикрасити. 3 рецепти, як зробити ошатний, святковий торт в домашніх умовах

Начинка як основна складова

Як було описано раніше – коржі для майбутнього шедевра робляться максимально товсті. Справа в тому, що саме такі бісквіти будуть набагато смачніше. Для того щоб коржі були просякнуті їх розрізають навпіл і попередньо просочують сиропом.

Якщо ви вирішили зробити двох’ярусний торт своїми руками, то потрібно пам’ятати про те, що в процесі складання розрізані бісквіти повинні бути зібрані спочатку за їх основним первісним частинах.

Що ж саме стосується начинки, то для дорослого торта часто використовуються горіхи і сухофрукти, а в разі роботи з дитячим тортом краще використовувати фрукти або ж джеми. Для того щоб десерт не вийшов у кінцевому підсумку надмірно нудотним можна не використовувати крем для прошарку бісквітів.

Тобто виконати двох’ярусний торт в домашніх умовах зовсім не складно, потрібно просто докласти трохи сил, долучити фантазію і, звичайно ж, зробити все з любов’ю. Саме тоді все вийде якнайкраще.

Дивіться також:  Торт «Естерхазі» – 7 рецептів приготування в домашніх умовах