Фарширований перець у духовці – 8 рецептів

Фаршировані човники з болгарського перцю в духовці

  • 2 болгарських перцю;
  • 150 гр моркви;
  • 200 гр печериць;
  • 1 цибулина;
  • 300 гр курячого філе;
  • 1 ст. л. паприки;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 100 гр вершкового сиру;
  • масло;
  • пучок зелені;
  • сіль;
  • перець;
  • паприка — 1 ст. л. без гірки;
  • 150 гр твердого сиру.

Для початку приготуємо начинку для фарширування. Овочі повинні бути заздалегідь почищені і вимиті. Лук наріжемо дрібними кубиками, моркву — натремо, печериці також потрібно нарізати кубиком.

Тепер з болгарського перцю готуємо човники: разрежем навпіл і видалити насіння. Саму плодоніжку не видаляйте, щоб човник тримала форму.

Філе обполіскуємо і ріжемо кубиком.

На розігрітому маслі обсмажуємо цибулю і моркву, через кілька хвилин додаємо шампіньйони і смажимо ще хвилин п’ять. Після перекладаємо в окрему миску.

На сковороді після овочів злегка обсмажуємо курку протягом семи — десяти хвилин. Викладаємо овочі, додаємо сметану, сіль і перець, ретельно опрацьовуємо лопаткою.

Човники змащуємо маслом зовні і всередині, викладаємо на деко з пергаментним папером. Заповнюємо перчики готовою начинкою, посипаємо сиром і запікаємо третину години.

Дивіться також:  Риба пікша: що за риба, чим корисна, як готувати? 6 рецептів приготування в духовці на сковороді
Прокрутка до верху