Фаршировані човники з болгарського перцю в духовці
- 2 болгарських перцю;
- 150 гр моркви;
- 200 гр печериць;
- 1 цибулина;
- 300 гр курячого філе;
- 1 ст. л. паприки;
- 2 ст. л. сметани;
- 100 гр вершкового сиру;
- масло;
- пучок зелені;
- сіль;
- перець;
- паприка — 1 ст. л. без гірки;
- 150 гр твердого сиру.
Для початку приготуємо начинку для фарширування. Овочі повинні бути заздалегідь почищені і вимиті. Лук наріжемо дрібними кубиками, моркву — натремо, печериці також потрібно нарізати кубиком.
Тепер з болгарського перцю готуємо човники: разрежем навпіл і видалити насіння. Саму плодоніжку не видаляйте, щоб човник тримала форму.
Філе обполіскуємо і ріжемо кубиком.
На розігрітому маслі обсмажуємо цибулю і моркву, через кілька хвилин додаємо шампіньйони і смажимо ще хвилин п’ять. Після перекладаємо в окрему миску.
На сковороді після овочів злегка обсмажуємо курку протягом семи — десяти хвилин. Викладаємо овочі, додаємо сметану, сіль і перець, ретельно опрацьовуємо лопаткою.
Човники змащуємо маслом зовні і всередині, викладаємо на деко з пергаментним папером. Заповнюємо перчики готовою начинкою, посипаємо сиром і запікаємо третину години.