Половинки болгарського перцю, запечені з фаршем та сиром
Мабуть, самий простий і швидкий перець, запечений в духовці. Цей рецепт не передбачає тривалої підготовки складових і підійде на випадок, якщо потрібно накрити стіл «на швидку руку».
- 2 великих болгарських перцю;
- 200-300 гр м’ясного фаршу;
- куркума, перець чорний, паприка, часник сушений — по чайній ложці без гірки;
- стіл. ложка дрібної солі;
- помідор;
- 100 гр сиру;
- 50 гр зелень (будь-який).
Перці заздалегідь обполіскуємо і ріжемо половинками, видаляємо насіння.
Фарш змішуємо з прянощами і сіллю, фаршируємо їм половинки перчиком.
Помідори обполіскуємо та ріжемо кільцями товщиною 3-5 мм. Укладаємо поверх фаршу.
Сир крупно трьох і розподіляємо на половинки перцю. Зелень рубаємо і також посипаємо зверху.
Запікаємо 25-30 хвилин у формі, залитої третю води. Температура готування до 200-сот градусів.
На замітку. Томати краще використовувати невеликих розмірів — колечка виглядатимуть акуратніше.