Фарширований перець у духовці – 8 рецептів

Половинки болгарського перцю, запечені з фаршем та сиром

Мабуть, самий простий і швидкий перець, запечений в духовці. Цей рецепт не передбачає тривалої підготовки складових і підійде на випадок, якщо потрібно накрити стіл «на швидку руку».

  • 2 великих болгарських перцю;
  • 200-300 гр м’ясного фаршу;
  • куркума, перець чорний, паприка, часник сушений — по чайній ложці без гірки;
  • стіл. ложка дрібної солі;
  • помідор;
  • 100 гр сиру;
  • 50 гр зелень (будь-який).

Перці заздалегідь обполіскуємо і ріжемо половинками, видаляємо насіння.

Фарш змішуємо з прянощами і сіллю, фаршируємо їм половинки перчиком.

Помідори обполіскуємо та ріжемо кільцями товщиною 3-5 мм. Укладаємо поверх фаршу.

Сир крупно трьох і розподіляємо на половинки перцю. Зелень рубаємо і також посипаємо зверху.

Запікаємо 25-30 хвилин у формі, залитої третю води. Температура готування до 200-сот градусів.

На замітку. Томати краще використовувати невеликих розмірів — колечка виглядатимуть акуратніше.

Дивіться також:  Картопля, запечена в духовці у фользі – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху