Фейхоа з цукром – 8 рецептів на зиму

З журавлиною

Це варення ще називається «живим». А все, тому що воно готується холодним способом і зберігає корисні речовини.

Необхідні продукти:

  • 0,4 кг свіжої журавлини;
  • 0,7 кілограма фейхоа;
  • кілограм цукру.

Процес приготування:

  • Фейхоа промиваємо, обдаємо окропом, знімаємо хвостики, трохи обрізаємо по краях і ділимо на половинки. Відправляємо в блендер або комбайн і доводимо до однорідності.
  • Засипаємо цукром і залишаємо до того моменту поки він повністю не розчиниться.
  • Окремо промиваємо журавлину, підсушуємо і перетворюємо на пюре будь-яким зручним способом. Бажано додатково перетерти через сито, а потім додати до фейхоа, і залишити на 10 хвилин. Розфасовуємо по стерилізованим банкам і закорковуємо.
Дивіться також:  Пиріг на сметані – 8 швидких і смачних рецептів
Прокрутка до верху