Гарбузовий кекс – 8 смачних рецептів

Кекс з гарбузом в мультиварці

Враховуючи наявність мультиварки майже на кожній кухні, рецепт приготування з її використанням буде вельми актуальне для господинь.

Інгредієнти:

  • По 350 гр. гарбузової м’якоті і борошна;
  • По 80 мл води і олії соняшникової;
  • 2 яйця;
  • Стакан цукру;
  • 50 гр. шоколаду;
  • Ч. л. соди.

Етапи приготування.

  • Нарізану скибочками гарбуз заливаємо водою і ставимо на мультиварці режим «Гасіння». Через 30 хвилин вона стане м’якою і можна буде перетворити в пюре. Даний рецепт враховує використання бульйону з-під гарбуза.Поки остуджується пюре, приготуємо тісто.
  • З’єднуємо просіяне борошно, прянощі, сіль і розпушувач.
  • Шоколад рубаємо.
  • З допомогою міксера розтираємо масло з цукром до білого відтінку. Один за іншим додаємо туди яйця.
  • Вводимо гарбузове пюре. Перемішуємо.
  • Всипаємо сипку суміш. Перемішуємо.
  • Додаємо шоколад.
  • Відправляємо тісто в промазану маслом чашу мультиварки, ставимо режим «Випічка»

Через 50 хвилин при закритій кришці кекс в мультиварці буде повністю готовий. Акуратно дістаємо його з чаші і подаємо з улюбленим напоєм.

Дивіться також:  Кекс в мультиварці – 10 смачних і швидких рецептів!