Покроковий рецепт від Юлії Висоцької
Інгредієнти: 320 г гарбуза, 1 яблуко, половина пачки вершкового масла, 2 яйця, 140 г цукру-піску, 220 г високосортного борошна, по 1 ч. ложки кориці, меду, олії і пекарського порошку.
- Свіжий гарбуз і очищене яблуко труться на крупній тертці. До них додається кориця, мед і трохи цукру. На 1 хвилинку інгредієнти відправляються в мікрохвильовку.
- З цукром розтирається масло. До нього додаються яйця.
- Маси з першого і другого кроку з’єднуються.
- Залишилося додати борошно з пекарським порошком і вилити тісто в підготовлену форму.
Запікається частування 40-45 хвилин в заздалегідь добре розігрітій духовці.