Гарбузовий пиріг – 9 рецептів простих і смачних

Покроковий рецепт від Юлії Висоцької

Інгредієнти: 320 г гарбуза, 1 яблуко, половина пачки вершкового масла, 2 яйця, 140 г цукру-піску, 220 г високосортного борошна, по 1 ч. ложки кориці, меду, олії і пекарського порошку.

  • Свіжий гарбуз і очищене яблуко труться на крупній тертці. До них додається кориця, мед і трохи цукру. На 1 хвилинку інгредієнти відправляються в мікрохвильовку.
  • З цукром розтирається масло. До нього додаються яйця.
  • Маси з першого і другого кроку з’єднуються.
  • Залишилося додати борошно з пекарським порошком і вилити тісто в підготовлену форму.

Запікається частування 40-45 хвилин в заздалегідь добре розігрітій духовці.

Дивіться також:  Дріжджове тісто для пиріжків – 12 рецептів, як приготувати