Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

Гарбузовий суп-пюре з креветками

Інгредієнти: кіло гарбуза, цибулина, літ фільтрованої води, 300-350 г креветок, сухий часник, карі, мускатний горіх, морква, 130 мл нежирних вершків, сіль.

  • Спочатку разом страхуються подрібнений лук і морква.
  • Потім овочі готуються пару хвилин вже з кубиками гарбуза.
  • Вміст сковорідки перекладається у каструлю і заливають водою.
  • М’які овочі з бульйоном пюрируются. До них вливаються вершки, додаються всі рекомендовані приправи і сіль.
  • Креветки без панцирів смажаться на середньому вогні до готовності.

Супчик розливається по піалах і доповнюється морепродуктів.

Дивіться також:  Прісне тісто – 9 рецептів, як зробити тісто для пиріжків, піци, пирогів
Прокрутка до верху