Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

Суп-пюре з гарбуза і молока

Інгредієнти: 430 г гарбуза, морквина, склянку жирного молока, цибулина, сіль, суміш перчиком.

  • Цибулю з морквою обсмажуються в сотейнику. Краще всього готувати їх на оливковій олії.
  • У масу додаються шматочки гарбуза, додається трохи гарячої води, і компоненти нудяться під кришкою до м’якості чергового овоча.
  • Далі в сотейник вливається молоко. При помішуванні воно доводиться до кипіння.
  • Маса пюрируется, солиться, перчится. Її знову довести до кипіння.

Відмінно доповнить страву тертий пармезан. Чим більше його взяти, тим смачніше вийде суп.

Дивіться також:  Рибний суп з консервів — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху