Смачні голубці на сковороді
Не менш смачні і апетитні голубці можна приготувати прямо нас сковороді. Цей рецепт особливо підходить, якщо тушкувати ви збираєтеся невелика кількість виробів.
- 300 г змішаного фаршу;
- 0.5 ст. звичайного рису;
- невеликий капустяний качан;
- 1 середня цибулина;
- морквина;
- сіль, перець чорний, паприка;
- 2-3 зубки часнику;
- 1-2 ст. л. томатного пюре;
- рослинне масло.
Приготування:
- Налийте в каструлю воду, закип’ятіть її і опустіть цілий качан капусти. По ходу варіння відривайте м’які листки.
- Промийте кілька разів рис, залийте водою у співвідношенні 1:2 і варіть близько 5-7 хвилин після закипання. Злийте надлишки рідини, рис охолодіть.
- Скіпу наріжте дрібними кубиками і обсмажте в олії до золотистого відтінку. В кінці додайте подрібнений часник.
- У фарш вмішайте холодний рис і піджарку, додайте паприку, сіль і перець.
- Зробіть голубці. Розігрійте трохи олії на сковороді, викладіть вироби, а через 3-5 хвилин, коли нижня сторона підсмажиться, переверніть їх.
- Ще через 3-5 хвилин залийте томатом, розведеним капустяним відваром.
- Тушкуйте під кришкою на малому вогні близько 30-40 хвилин.