Голубці – 17 смачних рецептів

Смачні голубці на сковороді

Не менш смачні і апетитні голубці можна приготувати прямо нас сковороді. Цей рецепт особливо підходить, якщо тушкувати ви збираєтеся невелика кількість виробів.

  • 300 г змішаного фаршу;
  • 0.5 ст. звичайного рису;
  • невеликий капустяний качан;
  • 1 середня цибулина;
  • морквина;
  • сіль, перець чорний, паприка;
  • 2-3 зубки часнику;
  • 1-2 ст. л. томатного пюре;
  • рослинне масло.

Приготування:

  • Налийте в каструлю воду, закип’ятіть її і опустіть цілий качан капусти. По ходу варіння відривайте м’які листки.
  • Промийте кілька разів рис, залийте водою у співвідношенні 1:2 і варіть близько 5-7 хвилин після закипання. Злийте надлишки рідини, рис охолодіть.
  • Скіпу наріжте дрібними кубиками і обсмажте в олії до золотистого відтінку. В кінці додайте подрібнений часник.
  • У фарш вмішайте холодний рис і піджарку, додайте паприку, сіль і перець.
  • Зробіть голубці. Розігрійте трохи олії на сковороді, викладіть вироби, а через 3-5 хвилин, коли нижня сторона підсмажиться, переверніть їх.
  • Ще через 3-5 хвилин залийте томатом, розведеним капустяним відваром.
  • Тушкуйте під кришкою на малому вогні близько 30-40 хвилин.

Дивіться також:  Голубці в духовці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху