Голубці – 17 смачних рецептів

Як готувати заморожені голубці

Дуже часто господині роблять голубці запас або купують напівфабрикати в магазині. Це економить час і сили на приготування вечері в будні дні.

  • 10-15 заморожених голубців;
  • велика цибулина;
  • середня морквина;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • перець, лаврове листя, сіль;
  • рослинна олія для обсмажування.

Приготування:

  • Заморожені напівфабрикати розморозьте, акуратно, дуже легко відіжміть від зайвої рідини і викладіть на сковороду з киплячим маслом.
  • Обсмажте вироби до рум’яності з обох сторін і перекладіть в підходящу за обсягом каструльку.
  • Очистіть цибулю і моркву наріжте довільно і обсмажте в маслі, що залишилося після голубців.
  • Додайте томат, енергійно перемішайте всі інгредієнти і долийте воду або бульйон, щоб вийшов рідкий соус. Посоліть, приправте і киньте лаврушку, прокип’ятіть під кришкою близько 4-5 хвилин.
  • Залийте гарячим соусом обсмажені голубчики і тушкуйте до готовності (40-50 хвилин) при легкому бурління.

Дивіться також:  Голубці в духовці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху