Як готувати заморожені голубці
Дуже часто господині роблять голубці запас або купують напівфабрикати в магазині. Це економить час і сили на приготування вечері в будні дні.
- 10-15 заморожених голубців;
- велика цибулина;
- середня морквина;
- 2 ст. л. томатної пасти;
- перець, лаврове листя, сіль;
- рослинна олія для обсмажування.
Приготування:
- Заморожені напівфабрикати розморозьте, акуратно, дуже легко відіжміть від зайвої рідини і викладіть на сковороду з киплячим маслом.
- Обсмажте вироби до рум’яності з обох сторін і перекладіть в підходящу за обсягом каструльку.
- Очистіть цибулю і моркву наріжте довільно і обсмажте в маслі, що залишилося після голубців.
- Додайте томат, енергійно перемішайте всі інгредієнти і долийте воду або бульйон, щоб вийшов рідкий соус. Посоліть, приправте і киньте лаврушку, прокип’ятіть під кришкою близько 4-5 хвилин.
- Залийте гарячим соусом обсмажені голубчики і тушкуйте до готовності (40-50 хвилин) при легкому бурління.