Горіхове печиво – 8 рецептів приготування

Пісне печиво

Можна спекти смачне печиво без вершкового масла? Є чудовий рецепт пісного горіхового печива. Основа тесту — сік!

Для тіста знадобиться:

  • цукор — 1 столова ложка;
  • фруктовий сік (будь-який) — 200 мл;
  • рослинне масло — 100 мл;
  • борошно — 350 г;
  • розпушувач — півтори ч. л.

Начинка:

  • близько 100 г подрібнених горіхів;
  • трохи кориці і цукру.

Послідовність:

  • Щоб приготувати тісто треба з’єднати сік, цукор і масло.
  • Борошно змішати з розпушувачем і в 2 прийоми додати в тісто. Добре вимішати.
  • Тісто розкачати в тонкий пласт. Висипати горішки по всій поверхні і скрутити в рулет. Для того щоб надати печінкою форму вушок треба здавити рулет посередині і нарізати.
  • Випікаємо при 180 градусах до золотистого кольору.
Дивіться також:  Печиво з передбаченнями – 5 рецептів приготування