Горохове пюре з м’ясом
Приготувати горохове пюре з м’ясом не складно, а страву можна подати навіть до святкового столу. М’ясо в поєднанні з гороховим пюре має надзвичайний смак і аромат.
Ингреиенты:
- 1 склянка гороху;
- 250 грам свинини або яловичини;
- 2 склянки дистильованої води;
- 1 цибулина;
- 1 корінь моркви;
- 1 ст. ложечка рослинного масла;
- сіль і спеції за смаком.
Приготування:
- Овочі ретельно промиваємо. Натираємо моркву на дрібній тертці, а цибулю подрібнюємо.
- М’ясо звільняємо від прожилок і нарізаємо кубиками.
- У чашу мультиварки потрібно налити рослинне масло, обсмажити на ньому м’ясо 15 хвилин, потім додаємо подрібнені овочі і включаємо режим «гасіння» ще на стільки ж часу.
- Горох ретельно промиваємо, висипаємо в каструлю, додаємо спеції, заливаємо водою і тушкуємо не менше години.
- Коли горох розварився і став м’яким, страву можна подавати до столу.