Горохове пюре в мультиварці – 7 рецептів приготування

Горохове пюре з м’ясом

Приготувати горохове пюре з м’ясом не складно, а страву можна подати навіть до святкового столу. М’ясо в поєднанні з гороховим пюре має надзвичайний смак і аромат.

Ингреиенты:

  • 1 склянка гороху;
  • 250 грам свинини або яловичини;
  • 2 склянки дистильованої води;
  • 1 цибулина;
  • 1 корінь моркви;
  • 1 ст. ложечка рослинного масла;
  • сіль і спеції за смаком.

Приготування:

  • Овочі ретельно промиваємо. Натираємо моркву на дрібній тертці, а цибулю подрібнюємо.
  • М’ясо звільняємо від прожилок і нарізаємо кубиками.
  • У чашу мультиварки потрібно налити рослинне масло, обсмажити на ньому м’ясо 15 хвилин, потім додаємо подрібнені овочі і включаємо режим «гасіння» ще на стільки ж часу.
  • Горох ретельно промиваємо, висипаємо в каструлю, додаємо спеції, заливаємо водою і тушкуємо не менше години.
  • Коли горох розварився і став м’яким, страву можна подавати до столу.
Дивіться також:  Риба ряпушка – що за риба? 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху