Гороховий суп – пюре – 7 рецептів приготування

Гороховий суп – пюре, це смачне і корисне блюдо, яке стане хорошим обідом для всієї родини. За бажанням можна експериментувати і зробити його більш насиченим.

Класичний гороховий суп-пюре

Стандартний рецепт, візьміть його за основу.

Необхідні продукти:

  • одна морквина і цибулина;
  • два літри води;
  • 200 грамів гороху;
  • спеції на свій смак;
  • три картоплини;
  • зубчик часнику.

Процес приготування:

  • Горох потрібно попередньо замочити у воді і краще, якщо він постоїть всю ніч. Після цього викладаємо його в каструлю з водою і варимо.
  • Поки триває цей процес, картоплю ріжемо кубиками, моркву тремо, подрібнюємо цибулю і викладаємо овочі до гороху.
  • Коли все стане м’яким, з допомогою блендера робимо з продуктів пюре. Додаємо вибрані спеції, роздавлений часник. Ще раз доводимо до кипіння і можна подавати.
Дивіться також:  Суп з креветками – 9 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху