Гороховий суп – пюре, це смачне і корисне блюдо, яке стане хорошим обідом для всієї родини. За бажанням можна експериментувати і зробити його більш насиченим.
Класичний гороховий суп-пюре
Стандартний рецепт, візьміть його за основу.
Необхідні продукти:
- одна морквина і цибулина;
- два літри води;
- 200 грамів гороху;
- спеції на свій смак;
- три картоплини;
- зубчик часнику.
Процес приготування:
- Горох потрібно попередньо замочити у воді і краще, якщо він постоїть всю ніч. Після цього викладаємо його в каструлю з водою і варимо.
- Поки триває цей процес, картоплю ріжемо кубиками, моркву тремо, подрібнюємо цибулю і викладаємо овочі до гороху.
- Коли все стане м’яким, з допомогою блендера робимо з продуктів пюре. Додаємо вибрані спеції, роздавлений часник. Ще раз доводимо до кипіння і можна подавати.