Гороховий суп – пюре – 7 рецептів приготування

З копченостями

Хочете чогось незвичайного?

Приготуйте гороховий суп-пюре з копченостями. Ці два продукти дуже добре поєднуються.

Необхідні інгредієнти:

  • спеції на свій смак;
  • одна цибулина і морквина;
  • близько 500 грам будь-яких копченостей;
  • 2.5 літра води;
  • 200 грамів гороху.

Процес приготування:

  • Попередньо замочуємо Горох як мінімум на 6 годин.
  • Копченості заливаємо водою і ставимо варитися.
  • Поки триває цей процес подрібнюємо овочі, злегка обсмажуємо їх на сковороді.
  • До копченого додаємо горох, варимо близько двох годин.
  • Залишилося викласти овочі, всипати приправи і тримати до готовності на вогні, поки горох не розвариться. За бажанням можна скористатися блендером.
Дивіться також:  Як маринувати помідори | Покроковий рецепт
Прокрутка до верху