З копченостями
Хочете чогось незвичайного?
Приготуйте гороховий суп-пюре з копченостями. Ці два продукти дуже добре поєднуються.
Необхідні інгредієнти:
- спеції на свій смак;
- одна цибулина і морквина;
- близько 500 грам будь-яких копченостей;
- 2.5 літра води;
- 200 грамів гороху.
Процес приготування:
- Попередньо замочуємо Горох як мінімум на 6 годин.
- Копченості заливаємо водою і ставимо варитися.
- Поки триває цей процес подрібнюємо овочі, злегка обсмажуємо їх на сковороді.
- До копченого додаємо горох, варимо близько двох годин.
- Залишилося викласти овочі, всипати приправи і тримати до готовності на вогні, поки горох не розвариться. За бажанням можна скористатися блендером.