Гороховий суп з копченими реберцями – 5 рецептів

Готуємо смачний суп-пюре

Для приготування цієї страви горох будемо варити окремо від бульйону.

Що нам знадобиться?

  • сухий горох, переважно колотий 1 склянка;
  • копчені реберця 300 грам;
  • картопля 3 шт.;
  • цибуля 1 велика гол.;
  • морква 1 шт;
  • зелень свіжа;
  • вода 5 л;
  • спеції.

Як готувати суп пюре з копчениями?

  • Горох добре вимити і замочити на ніч.
  • Поставити варитися набряклий горох у воді години на 2. Сіль не класти.
  • Окремо почати варити копчення в каструльці. Як закипить, зменшити вогонь.
  • Додати в бульйон нарізану картоплю і варити 15 хв.
  • В цей час приготуємо засмажку: цибулю, моркву посмажити на розпеченому маслі до золотистого відтінку.
  • З’єднуємо бульйон, горох і засмажку, солимо, додаємо спеції і варимо близько 10 хвилин.
  • Копченості дістаємо, відокремлюємо від кісток і відставляємо.
  • Суп вимкнути і збити блендером до стану пюре.
  • Копченості класти в суп окремо. Їсти з грінками.
Дивіться також:  Суп з креветками – 9 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху