Готуємо смачний суп-пюре
Для приготування цієї страви горох будемо варити окремо від бульйону.
Що нам знадобиться?
- сухий горох, переважно колотий 1 склянка;
- копчені реберця 300 грам;
- картопля 3 шт.;
- цибуля 1 велика гол.;
- морква 1 шт;
- зелень свіжа;
- вода 5 л;
- спеції.
Як готувати суп пюре з копчениями?
- Горох добре вимити і замочити на ніч.
- Поставити варитися набряклий горох у воді години на 2. Сіль не класти.
- Окремо почати варити копчення в каструльці. Як закипить, зменшити вогонь.
- Додати в бульйон нарізану картоплю і варити 15 хв.
- В цей час приготуємо засмажку: цибулю, моркву посмажити на розпеченому маслі до золотистого відтінку.
- З’єднуємо бульйон, горох і засмажку, солимо, додаємо спеції і варимо близько 10 хвилин.
- Копченості дістаємо, відокремлюємо від кісток і відставляємо.
- Суп вимкнути і збити блендером до стану пюре.
- Копченості класти в суп окремо. Їсти з грінками.