Грибний суп з глив – 7 смачних рецептів приготування

Грибний суп-пюре з глив

Глива – поживний продукт, який здатний вгамувати голод, не додаючи зайвих калорій.

Щоб урізноманітнити раціон ніжним супом-пюре, необхідно підготувати:

  • Гливи 300 г;
  • 4 картоплини;
  • 2 цибулини;
  • 15 мл жирної сметани;
  • шматочок вершкового масла;
  • пучок кінзи;
  • мелений перець, сіль.

У процесі створення супу:

  • Грибні «грона» поділяються на готельні грибочки, які відварюють в підсоленій воді.
  • Бульйон проціджують, а жорсткі підстави грибів зрізаються.
  • Картоплю нарізати скибочками, які відварюють до готовності.
  • Цибулини і гриби подрібнюються, після чого обсмажуються до рум’яної скоринки на вершковому маслі.
  • Картоплю і зажарка перемелюються в каструлі блендером, після чого заливаються грибним бульйоном.
  • Суп солиться, притрушивается обраними приправами і заправляється сметаною.
  • Після закипання ніжне перше блюдо присипається рубаною кінзою.
Дивіться також:  Суп з яйцем – 8 простих рецептів приготування домашнього супу
Прокрутка до верху