Грибний суп з плавленим сиром – 8 рецептів приготування

З сухих грибів

Набір інгредієнтів: 70 г сушених білих грибів, сіль, морква, пучок білого перцю, 3 картоплини, 2 плавлених сирка, цибулина.

  • Гриби промиваються і замочуються на 1,5 години. Далі вони нарізати невеликими шматочками і варяться 35-45 хвилин.
  • Овочі, крім картоплі, дрібно ріжуться і смажаться на будь-якому жирі до рум’яності.
  • До грибів висипаються кубики картоплі і овочева піджарка. Складові варяться до розм’якшення.
  • В основу додається тертий сир, сіль, білий перець за смаком.

Частування вариться ще 6-8 хвилин. Прикрашаються різноманітною зеленню.

Дивіться також:  Кабачкова ікра на зиму пальчики оближеш – 10 рецептів
Прокрутка до верху