Грибний суп з плавленим сиром – 8 рецептів приготування

З печериць в мультиварці

Набір інгредієнтів: 180 плавленого сиру і аналогічна кількість свіжих грибів, 1 л води, морква, ріпчаста цибулина, сіль, суха зелень і сухий часник.

  • В чашу «розумної каструлі» з розігрітим маслом кладуть подрібнені овочі і гриби. Вони готуються у програмі «Смаження» 15-20 хвилин.
  • До них вливається вода, додаються спеції, сіль.
  • У режимі «Варка на пару» готується 15 хвилин. За цей час в ньому розчиняється плавлений сир.
  • Далі суп з печериць переводиться в режим Підігріву і залишають на півгодини.

Подається до столу з підсмаженим хлібом і тертим напівтверді сиром.

Дивіться також:  Філе індички запечена в духовці, рецепт з фото
Прокрутка до верху