Грибний суп з плавленим сиром – 8 рецептів приготування

З вешенками і плавленим сиром

Набір інгредієнтів: 320 г глив,1,5-1,8 л чистої води, 220 г плавленого сиру, велика морква, цибуля-ріпка, кухонна сіль, 3 картоплини.

  • Гриби чистяться, дрібно ріжуться і разом з кубиками картоплі відправляються варитися.
  • Цибуля і морква довільно мельчатся і смажать 5-6 хвилин на розігрітому жирі.
  • Сир відправляється в морозилку. Коли він трохи затвердіє, продукт натирається на дрібній тертці і відправляється в суп. Туди ж додається піджарка.
  • Разом продукти варяться ще 8-9 хвилин.

Суп солиться, приправляється будь-якими обраними приправами і гарячим подається до столу.

Дивіться також:  Як варити перловку – смачний рецепт
Прокрутка до верху