З ковбасою
Набір інгредієнтів: 220 г копченої ковбаси, 6-8 печериць, жменю вермішелі-павутинки, морквина, 3 картоплини, 190 г плавленого сиру, цибулина, сіль, білий перець.
- Соломка картоплі відправляється варитися.
- Шматочки грибів і інших заявлених овочів добре обсмажуються на олії. Краще всього для цієї мети взяти суміш вершкового і олії.
- Ковбаса очищається від шкірки і нарізати шматочками. Разом з скибочками сиру вона перекладається до картоплі. Туди ж відправляються смажені овочі, сіль, білий перчик.
- Залишилося всипати в каструлю вермішель і поварити 5-6 хвилин.
Подається суп зі свіжої зеленню або саморобними сухариками.