Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування

Під сирною скоринкою

  • Грудка розрізається на порційні шматки, які злегка відбивають, обмащуються соляно-перченной сумішшю і викладають на змащений маслом деко.
  • В окремому посуді змішується майонез з часником (з розрахунку на один шматок м’яса – ст. ложка майонезу і часточка часнику).
  • Майонезній сумішшю змащують поверхню м’яса, зверху щедро посипається натертим сиром твердих сортів.
  • Деко ставиться в розігріту до 180⁰С духовку на 20-25 хвилин.

Стейк, приготований на сковороді

  • У неглибокій мисці змішуються 20 гр оливкової олії з 30 гр зерен гірчиці, 10 горошинками чорного перцю, сумішшю пряних трав і сіллю.
  • Свіже філе індички, вагою 1 кг, нарізати на шматки товщиною приблизно 2 см, які злегка відбиваються молоточком і натираються приготовленим маринадом.
  • Замариноване м’ясо ставиться на півгодини в холодильник.
  • На розпеченій сковороді з соняшниковою олією обсмажуються стейки з обох сторін по 3 хвилини до утворення апетитною скоринки. Після обжарювання газ зменшується, сковорода прикривається кришкою, м’ясо доводиться до готовності.
Дивіться також:  Фунчоза з куркою - 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху