Соковите м’ясо в томатно-сирному соусі
- 350 гр обмытого і обсушенного м’яса нарізати кубиком.
- Моркву миють, нарізають аналогічним чином.
- Глибока сковорода розігрівається з рослинним маслом. У неї викладається м’ясо і моркву, обсмажується до золотистої скоринки.
- Середня за величиною цибулина очищається, нарізати півкільцями і додати до м’яса. Обсмажується п’ять хвилин.
- Три чайних ложки томатної пасти змішуються зі склянкою води і вливаються в сковороду. Все закривається кришкою і залишають на повільному вогні для гасіння на 20 хвилин.
- Великий соковитий болгарський перець очищується від насіння і плодоніжки, нарізати кубиком і додається до тушкованого м’яса з овочами. Все перемішується і готується під кришкою ще п’ять хвилин.
- Чотири трикутника плавленого сиру ламаються на дрібні шматочки і додаються в сковороду, розминаються за допомогою вилки і готуються ще десять хвилин.
- Додається сіль, чорний перець, щіпка коріандру. Інгредієнти перемішуються, вогонь вимикається, блюдо залишається під кришкою хвилин на п’ять.