Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування

Соковите м’ясо в томатно-сирному соусі

  • 350 гр обмытого і обсушенного м’яса нарізати кубиком.
  • Моркву миють, нарізають аналогічним чином.
  • Глибока сковорода розігрівається з рослинним маслом. У неї викладається м’ясо і моркву, обсмажується до золотистої скоринки.
  • Середня за величиною цибулина очищається, нарізати півкільцями і додати до м’яса. Обсмажується п’ять хвилин.
  • Три чайних ложки томатної пасти змішуються зі склянкою води і вливаються в сковороду. Все закривається кришкою і залишають на повільному вогні для гасіння на 20 хвилин.
  • Великий соковитий болгарський перець очищується від насіння і плодоніжки, нарізати кубиком і додається до тушкованого м’яса з овочами. Все перемішується і готується під кришкою ще п’ять хвилин.
  • Чотири трикутника плавленого сиру ламаються на дрібні шматочки і додаються в сковороду, розминаються за допомогою вилки і готуються ще десять хвилин.
  • Додається сіль, чорний перець, щіпка коріандру. Інгредієнти перемішуються, вогонь вимикається, блюдо залишається під кришкою хвилин на п’ять.
Дивіться також:  Сальтисон з свинячої голови – 7 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху