Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування

Рецепт приготування з грибами та вершками

Філе індички чудово поєднується зі свіжими лісовими або штучно вирощеними грибами. Блюдо виходить неймовірно смачним, соковитим, ароматним.

Лісові гриби попередньо відварюють, або обсмажуються протягом 15 хвилин, тоді як печериці або гливи не потребують попередньої теплової обробки.

  • 800 гр білого м’яса промивається, обтирається і нарізається в довільній формі. Після чого обсмажується в сотейнику на рослинному маслі протягом п’яти хвилин.
  • Велика цибулина, нарізана кубиками і половина кілограма грибів, нарізаних скибочками, додаються до м’яса, і обсмажуються ще п’ять хвилин.
  • Після обжарювання до філе з грибами вливається 400 мл свіжих вершків, доводиться до кипіння. Газ зменшується, сотейник накривається кришкою, де інгредієнти тушкують протягом 40 хвилин.
  • За 10 хвилин до закінчення, страва солиться.
Дивіться також:  Плов в казані – 10 рецептів приготування на вогнищі і на плиті будинку
Прокрутка до верху