Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування

Соковите і м’яке філе з цибульним соусом в мультиварці

Приготувати грудку індички м’якою і соковитою з використанням мультиварки зовсім не складно, необхідно лише дотримуватися етапи приготування в описаному порядку.

  • 700 гр м’яса нарізати на порційні шматки, і складаються в глибоку миску.
  • 4 великі цибулини очищаються і нарізати півкільцями. Змішуються з м’ясом.
  • Велика морква натирається на тертці і висипається до цибулі і м’яса.
  • Потім в миску вливається 4 ст. ложки соєвого соусу, додається чорний мелений перець і каррі. Все перемішується.
  • На дно чаші приладу наливається ст. ложка рослинного масла, зверху викладається вміст миски.
  • Мультиварка включається на режим «Гасіння» протягом 50 хвилин. Після закінчення половини часу, вміст чаші необхідно перемішати, і якщо буде потрібно – досолити.
  • За 5 хвилин до готовності до тушкованого м’яса додається пучок дрібно посіченою зеленню. Якщо необхідно отримати густий соус, то прилад на час, що залишився, не закривається кришкою.
Дивіться також:  Риба лин – 6 рецептів, як приготувати лина смачно
Прокрутка до верху