Соковите і м’яке філе з цибульним соусом в мультиварці
Приготувати грудку індички м’якою і соковитою з використанням мультиварки зовсім не складно, необхідно лише дотримуватися етапи приготування в описаному порядку.
- 700 гр м’яса нарізати на порційні шматки, і складаються в глибоку миску.
- 4 великі цибулини очищаються і нарізати півкільцями. Змішуються з м’ясом.
- Велика морква натирається на тертці і висипається до цибулі і м’яса.
- Потім в миску вливається 4 ст. ложки соєвого соусу, додається чорний мелений перець і каррі. Все перемішується.
- На дно чаші приладу наливається ст. ложка рослинного масла, зверху викладається вміст миски.
- Мультиварка включається на режим «Гасіння» протягом 50 хвилин. Після закінчення половини часу, вміст чаші необхідно перемішати, і якщо буде потрібно – досолити.
- За 5 хвилин до готовності до тушкованого м’яса додається пучок дрібно посіченою зеленню. Якщо необхідно отримати густий соус, то прилад на час, що залишився, не закривається кришкою.