Грушевий пиріг — 15 рецептів приготування

Пиріг-перевертиш зі сливами і грушею

Для начинки і тесту пирога-перевертыша слід взяти:

  • 200 р масла;
  • 150 г цукру;
  • 200 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 5 г ванільного цукру;
  • 5 г розпушувача;
  • 4 г соди;
  • 250 г борошна;
  • 2 – 3 груші;
  • 8 – 10 середніх злив.

Готуємо наступним чином:

  • М’яке масло збити з цукром, потім додати сир і знову збити. Вмішати в отриманий склад по одному яйця і залишилися сухі інгредієнти (соду, борошно і розпушувач).
  • Груші і сливи вимити, очистити і нарізати часточками. Дно рознімної форми змастити маслом, притрусити цукром і красиво укласти на нього часточки фруктів. Зверху покрити їх рівним шаром тесту.
  • Готувати пиріг належить приблизно 50 хвилин при 180°С. Після остигання потрібно перевернути його на блюдо для подачі, оголивши гарний фруктовий візерунок, прятавшийся на дні форми.
Дивіться також:  Солодкий пиріг на швидку руку, рецепт з фото
Прокрутка до верху