Холодець – 12 рецептів приготування

Зі свинячої рульки

Крім рульки будуть використовуватися ніжки. Свинина повинна бути максимально свіжою. Береться: з 800 р обох зазначених інгредієнтів, 2 цибулі-ріпки, сіль, будь-які ароматні трави.

  • Ніжки ріжуться уздовж, позбавляються від копит і замочуються у воді.
  • Далі м’ясні заготовки миються і діляться на шматки.
  • Ніжки і рулька заливаються водою і доводять до кипіння.
  • У каструлю відправляються очищені овочі, ароматні трави, сіль за смаком.
  • Вариться м’ясо до м’якості близько 5 годин.
  • Далі м’якоть, відокремлена від кісток, нарізають, розкладається по яткам і заливають процідженим відваром.
  • Застигати частування в холоді не менше 10 годин.

    Дивіться також:  Канапе на шпажках – 9 рецептів приготування на святковий стіл
    Прокрутка до верху