Зі свинячих ніжок і рульки

Склад:
- 2 свинячі ніжки;
- рулька;
- цибулин;
- головка часнику;
- середня морква;
- лист лаврушки;
- 5-7 горошин чорного перцю;
- сіль.
Рульку і ніжки якісно відмити і завантажити в мультиварку. Шкірку попередньо видалити.
Цибулину і моркву відчистити. Доповісти перець.
Опустити лавровий лист.
Залити водою. Щільно закрити. Активувати функцію для гасіння.
Дочекатися поки закипить. Тепер можна додати сіль.
Через 5 годин дістати продукти.
Часник доповісти в навар, дочекатися кипіння і вимкнути.
М’ясо розділити на волокна і розмістити в ємності.
Доповнити холодець можна вареною морквою або звареним яйцем. Наповнити наваром, чекати до охолодження. Через годину закрити посуд для холодцю кришкою, прибрати в холодне місце на 5 годин.
Вишуканий домашній холодець подають із зеленню, хріном.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9