Холодець в мультиварці – 8 рецептів приготування

Зі свинячих ніжок і рульки

Склад:

  • 2 свинячі ніжки;
  • рулька;
  • цибулин;
  • головка часнику;
  • середня морква;
  • лист лаврушки;
  • 5-7 горошин чорного перцю;
  • сіль.
  • Рульку і ніжки якісно відмити і завантажити в мультиварку. Шкірку попередньо видалити.
  • Цибулину і моркву відчистити. Доповісти перець.
  • Опустити лавровий лист.
  • Залити водою. Щільно закрити. Активувати функцію для гасіння.
  • Дочекатися поки закипить. Тепер можна додати сіль.
  • Через 5 годин дістати продукти.
  • Часник доповісти в навар, дочекатися кипіння і вимкнути.
  • М’ясо розділити на волокна і розмістити в ємності.
  • Доповнити холодець можна вареною морквою або звареним яйцем. Наповнити наваром, чекати до охолодження. Через годину закрити посуд для холодцю кришкою, прибрати в холодне місце на 5 годин.

    Вишуканий домашній холодець подають із зеленню, хріном.

    Дивіться також:  Макарони з тушонкою – 5 рецептів приготування
    Прокрутка до верху